Henkilöautot

HENKILÖAUTOT JA PIENKULJETUS - SÄÄSTÖÄ ARKEEN

OHJELMA RÄÄTÄLÖIDÄÄN TOIVEIDEN JA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

(Emme käytä valmiita ohjelmapaketteja)

LTR-Racing tunnetaan edullisten, varmatoimisten ja ääriolosuhteissakin helposti ajettavien moottoriohjelmien kotimaisena tuottajana. Siksi olemme saaneet suuren suosion sekä perheenisien ja äitien että "tuunaajienkin" keskuudessa.

Henkilöautoihin tehdyissä normaaleissa tehonlisäyksissä moottoriteho nousee automerkistä ja mallista riippuen n.10-100% laajalla kierrosalueella ja vääntömomentti rajataan voimansiirron säästämiseksi. Säästö polttoaineenkulutusessa on huomattava, mikäli ajotapa on vastaava. Lisäksi ajomukavuus ja turvallisuus kasvavat. Ohjelmoinnin avulla autosi käyttöikä pitenee.

MOOTTORIN OHJELMOINTI - LASTUTUS (CHIPTUNING)

Lastutus (chiptuning) tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voimme olla avuksi sekä työmatka-auton polttoainekulujen vähentämisessä että auton ohjelmoinnissa "täyteen tehoonsa".

Olemme asiantuntijoita autosi aivolaatikon käsittelyssä. Ohjelmointi on aina turvallinen, kun se tehdään tavalla, joka soveltuu kyseiseen automalliin. Ohjelmointi voidaan tehdä kolmella tavalla:

  1. Lastutus: Moottorin ohjausohjelman sisältävä muistipiiri korvataan uudella optimointi-ohjelman sisältävällä muistipiirillä (teholastu).
  2. Huoltoporttiohjelmointi: Ohjelmoidaan ohjainyksikön muistiin uudet parametrit väylän kautta
  3. Ohjelmoidaan ohjainyksikkö suoraan sisäisen portin kautta

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.

KATSO MERKKIKOHTAINEN OHJELMOINNILLA SAAVUTETTAVA TEHO ja VÄÄNTÖ TAULUKKO

AUDI | BMW | MB

 
 

  Jokaisessa asennuspisteessämme sinua palvelee alan ammattilainen.

Katso jälleenmyyntipisteemme >>

Halutessasi voimme palvella sinua myös omalla kotipihallasi ympäri Suomen.

HINNASTO

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOT:
  • OBD:n yli ohjelmoitavat alkaen 500€, sis. ALV 24%
  • Purettavat alkaen 650€, sis. ALV 24%

[Hinnat eivät koske ajoneuvoja, joissa on useampi ohjainlaite].

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Yksityiset: Käteinen tai pankkikortti työtä vastaanotettaessa.
Yritykset: Pankkikortti, laskutusasiakkailla (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen)7 pv netto.
Huomautusaika: 7 vrk  |   Viivästyskorko: 16 %.

Toimitusaika: ajanvaraus optimointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse.
Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100€.
Kilometrikorvaus on 0,80€ per kilometri. Emme veloita kilometrikorvausta, mikäli samassa osoitteessa on kolme tai useampi ohjelmoitava ajoneuvo.

  Muutoskatsastus

Kaikki ajoneuvon tekniikan muutokset vaativat muutoskatsastuksen, jotta ajoneuvo olisi tieliikennekelpoinen. Asiakas vastaa itse ajoneuvonsa tieliikennekelpoiseksi katsastamisesta muutostöiden jälkeen. Lisätietoa osoitteesta: http://www.trafi.fi.

LTR-Racingin valmistamat ohjelmat läpäisevät normaalit vuosikatsastuksissa suoritettavat päästömittaukset, mutta ovat tarkoitettu kilpailukäyttöön.

  Takuu

Myönnämme tekemillemme ohjelmoinneille viiden vuoden takuun. Takuu koskee ainoastaan itse ohjelmaa ja asennustyötä. Takuu on voimassa omistajanvaihdokseen asti. Auton tulee olla teknisesti täysin ehjä ennen ohjelmointia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.

Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Takuu ei koske ajoneuvon sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa toimintahäiriötä tai rikkoontumista.