Traktorit

TRAKTORIT JA MAATALOUS - TYÖTEHO JA TOIMIVUUS VAILLA VERTAA

OHJELMA RÄÄTÄLÖIDÄÄN TOIVEIDEN JA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

(Emme käytä valmiita ohjelmapaketteja)

Ohjelmoimamme koneet ovat tunnettuja koneurakoitsijoiden keskuudessa erinomaisesta toimintavarmuudesta ja ajettavuudesta rankassakin rasituksessa. Moottorioptimointi nostaa tehoa yleensä n.10-35% ja vääntömomenttia 15-50%. Käytöstä riippuen saavutettava kulutussäästö on eri merkeissä ja moottoreissa 0-15%.

Teemme ohjelmat aina yksilöllisen tarpeen mukaan. Saatavana on myös dynamometrissä tunnettuihin konemalleihin ajetut ja testatut eri tehovariaatiot. Meillä on kokemusta kaikista ruiskutusjärjestelmien tyypeistä, niin työ- kuin kilpakäytössäkin. Teemme myös vuosien kokemuksella harvinaisemmat konetyypit, Esim. Sisudieselin sähköiset VP-jakajapumpulliset, New Holland TM175 ja 190 VP-pumpulla jne.

VALMISTAJAN KOMPONENTIT HUOMIOIDEN - SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

Aina kun on kyse työkoneesta, on erittäin tärkeää selvittää valmistajan toleranssit eri koneen komponenteille. Ilman tietoa mm. vaihteiston, kytkimen ja moottorin rakenteista, minkäänlaista säätöä ei voida suorittaa riittävän hyvin. Selvitämme aina maahantuojilta sekä ammattiasentajilta nämä taustatiedot, joka koneeseen ja vuosimalliin.

Koska teemme kaikki moottorien säätötyöt itse, pystymme tarjoamaan sinulle palvelumme myös edulliseen hintaan. Katso hinnastomme! Traktoreiden ohjelmamuutokset asentajamme tekee asiakkaan tiloissa ilman erillistä lisähintaa, mikäli traktori sijaitsee 50 km:n säteellä jostakin jälleenmyyntipisteestämme. Muutoin veloitamme maltillisen kilometrikorvauksen.

Huomioithan, että kaikki merkkikohtaisilla sivuilla ilmoitetut teholukemat on ilmoitettu muodossa ulosottoteho / moottorivääntö!

ASENNUS - AINA TEHDASOHJELMAN PÄÄLLE

HUOM! Mikäli koneesi on jo ohjelmoitu, huolehdithan sen olevan tehdasasetuksissa ennen varsinaista säätötyötä. Meillä ei ole tarvetta "parannella" tai "korjailla" muiden aikaansaannoksia. Näin taataan myös vaivattomimmin töittenne jatkuminen. Osan merkeistä pystymme palauttamaan vakioksi merkkitestauslaitteistolla, kysy vaihtoehtoa lähimmästä toimipisteestämme.

Ohjelman asennus voidaan suorittaa perinteisesti juottamalla, BDM-laitteilla (Bosch, Caterpillar, Cummins, Phoenix, Siemens, Sisudiesel) tai OBD-huoltoportin kautta..

KATSO MERKKIKOHTAINEN OHJELMOINNILLA SAAVUTETTAVA TEHO ja VÄÄNTÖ TAULUKKO

Valtra | New Holland | John Deere

 
 

HINNASTO

TRAKTORIT:
  • Kaikki merkit alkaen 900€, sis. ALV 24%
  • Päivitysmaksu jo ohjelmoituihin ajoneuvoihin alkaen 300€.
    (esim. tehotason nosto / lasku)
LISÄTYÖT:
  • Uudelleenohjelmointi alkaen 300€.
  • Säätötyön loppuunsaattamiseksi pakolliset ajoneuvon korjaustyöt 70€ / h.
  • Kilpa-ajoneuvojen työt sovitaan tapauskohtaisesti.

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Yksityiset: Käteinen tai pankkikortti työtä vastaanotettaessa.
Yritykset: Pankkikortti, laskutusasiakkailla (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen)7 pv netto.
Huomautusaika: 7 vrk  |   Viivästyskorko: 16 %.

Toimitusaika: ajanvaraus optimointiin etukäteen joko puhelimella tai sähköpostitse.
Perumatta jätetyistä ajanvarauksista veloitamme 100€.
Kilometrikorvaus on 0,80€ per kilometri. 

  Varmista töittesi sujuminen ja valitse työkoneeseesi kotimainen ja varmatoiminen LTR-Racing-ohjelma.

Ohjelmamme ovat aina testattuja yhteistyössä kotimaisten koneyrittäjien kanssa.

Katso jälleenmyyntipisteemme >>

Halutessasi voimme palvella sinua myös omalla kotipihallasi ympäri Suomen..

  Takuu

Myönnämme tekemillemme vakiotraktoreiden ohjelmoinneille kahden vuoden takuun. Takuu koskee ohjelmaa ja asennustyötä. Takuu on voimassa omistajanvaihdokseen asti. Koneen tulee olla teknisesti täysin ehjä ennen ohjelmointia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Takuu ei koske virheellisestä asennuksesta tai vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa.

Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Takuu ei koske traktorin sähköjärjestelmään tullutta vikaa tai muuta kolmannen tekijän aiheuttamaa toimintahäiriötä tai rikkoontumista.